Selecteer een pagina
Over mij

Fabienne Huisman

TrouwambteNaar & Ladyspeaker

Wie is Fabienne Huisman?

Mijn naam is Fabienne Huisman, ik ben geboren in Oosterhout en woon daar bijna mijn gehele leven. Ik ben met bijzonder veel plezier zelfstandig trouwambtenaar. Ik ben dol op taal en op mensen. Ik mag mensen echt leren kennen en dat is zo bijzonder. Tevens ben ik oprecht geraakt door de warmte die het maken van een verbintenis creëert, ik maak graag deel uit van zoiets liefdevols en intens.

Daarnaast ben ik docente Nederlands, mentor en decaan havo op het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. Jonge mensen begeleiden bij hun ontwikkeling en coachen bij hun studiekeuze is een prachtige roeping. Ik ben graag onder de mensen, luister aandachtig en voel mensen vaak goed aan. Voor mij persoonlijk was het tijd om mijn leven te verrijken, het trouwen van mensen werd mij bijna in de schoot geworpen en past mij bijzonder goed. Voorlopig werk ik als freelance zelfstandig trouwambtenaar.

 

Mijn lieve partner is Rob Mutsaers, hij is eigenaar van Café De Stapmolen, eveneens in Oosterhout. Op vrijdagavond ben ik gastvrouw en maak ik mijn “hapje van Fabje” voor de gasten die bij ons op de vrijdagmiddagborrel aanwezig zijn. Diversiteit is mijn leven.

Geduldig zijn, mensen leren kennen, aandachtig luisteren, samen komen tot een ceremonie die passend is en goed aanvoelt, dat is Babs Fab. Samen maken we er een memorabel moment van, één waarop jullie met liefde en vreugde terugkijken. Geïnteresseerd en benieuwd geraakt? Mail naar fabienne@babsfab.nl of vraag hier uw offerte aan.

Gelukkige bruidsparen!

“Je bent mooi, lief, intelligent, spontaan en vooral een top ambtenaar. Wat hebben wij genoten van je toespraak!”

“Woorden die het beste omschrijven hoe jij deze rol hebt vervuld : pakkend, verrassend, persoonlijk, vol overgave, en niet te vergeten met humor. Niemand anders zou het voor ons beter hebben kunnen doen. Ook onze kinderen heb jij treffend en liefdevol betrokken bij onze ceremonie.”

“Ze is echt een toevoeging geweest voor ons huwelijk! De omgang met haar wat betreft de voorbereidingen is zo warm en gezellig, dat je makkelijk jezelf durft open te stellen om te kunnen vertellen over je eigen gevoelens voor je partner.”

We gaan er een onvergetelijke dag van maken!

Laten we de grote dag gaan plannen!