Selecteer een pagina
Fabienne Huisman

Mijn referenties

“Ervaringen van bruidsparen waar ik trouwambtenaar mocht zijn”

Patty en Mitchell

“Lieve fab,

Wat was je een waardevolle toevoeging op onze bruiloft. Jouw speech heeft iedereen, maar vooral ons enorm geraakt. Het was raak! Het was liefdevol! Liefdevol is precies hoe wij met elkaar en de mensen om ons heen om willen gaan en het is mooi om dat in een speech terug te horen.

Vanaf onze aanvraag bij de Stapmolen voelden wij gelijk een klik tijdens een kort gesprekje. Dit vertrouwde gevoel hebben wij ook tijdens het keukentafelgesprek ervaren. Je nam de tijd voor ons. Tijd, nog z’ on belangrijk woord in onze relatie. Die tijd hebben we zeker na de bruiloft voor elkaar genomen. Luisteren naar wat BabsFab zeg😉

Onze dag was mede dankzij jou en jouw speech helemaal fantastisch.

Lieve groet,

Patty & Mitchell”

Cherilyn en Lemmy

“Onze ervaring omtrent Fabienne is enorm fijn! Ze is echt een toevoeging geweest voor ons huwelijk! De omgang met haar wat betreft de voorbereidingen is zo warm en gezellig, dat je makkelijk jezelf durft open te stellen om te kunnen vertellen over je eigen gevoelens voor je partner.

Ze is liefdevol en heel respectvol met ons omgegaan. Ze weet goed de dingen die jij vertelt om te zetten naar een geweldige speech! Jijzelf kan niet altijd even goed je gevoel omschrijven, zij kan dit dan heel goed voor jou!

Ze wist precies de juiste dingen eruit te pikken, waardoor de gelukstraantjes bij ons naar boven kwamen. Ze is hip, leuk, gezellig en een fantastische verschijning!

Ofwel een TOP B.A.B.S!!

Groetjes Cherilyn en Lemmy

Eric en Jolanda

“Lieve Babs Fab,

Wat ben jij een geweldige Babs, de voorbereiding en de tijd die je ervoor neemt om het helemaal te laten kloppen zijn buitengewoon.

Het is zo duidelijk dat je dit vanuit je hart doet. Dat hebben wij gemerkt tijdens onze huwelijksvoltrekking.
Bedankt voor je warme, liefdevolle, humorvolle en oprechte speech.

Liefs Eric en Jo

Dennie en Wanda

Het was april 2017, achterin het keukentje van Café De Stapmolen in Oosterhout, jouw café samen met Rob Mutsaers, waar wij jou de vraag stelde ‘Wil jij ‘onze’ Babs zijn op 30 december 2017′?’ Best spannend wanneer je dat aan een heel goede vriendin vraagt. Wil ze het wel? Voelt ze zich niet verplicht?

Het bleek een schot in de roos te zijn! Een ‘job’ op jouw lijf geschreven want wat heb jij, Fabienne, het voortreffelijk gedaan. Woorden die het beste omschrijven hoe jij deze rol hebt vervuld : pakkend, verrassend, persoonlijk, vol overgave, en niet te vergeten met humor. Niemand anders zou het voor ons beter hebben kunnen doen. Ook onze kinderen heb jij treffend en liefdevol betrokken bij onze ceremonie.

Met jouw zorgvuldigheid en enorme inlevingsvermogen was het een ceremonie om nooit te vergeten.

Liefs Dennie, Wanda, Fay & Noor Antheunisse

Joris en Marielle

“He lieve Fab!

Wat hebben wij ontzettend genoten van jouw mooie tekst. Echt wat heb je het ontzettend mooi gedaan. Ook echt iedereen die erbij was vond dat je het zo leuk en mooi deed!!
Wij vinden het eigenlijk super jammer dat we je niet meer zullen zien. Maar zijn je zo ontzettend dankbaar😘

heel veel liefs van Joris en Mariëlle 😘😘😘”

Mike & Mariëlle

“Wat een top ambtenaar hebben Mike & Mariëlle gehad op hun huwelijksdag op 14 juli 2018.

Als daar sterren voor stonden, kreeg jij er tien.

Je bent mooi, lief, intelligent, spontaan en vooral een top ambtenaar. Wat hebben wij : Gerard en ik, genoten van je toespraak! Je zit in ons hart.

Lieve groetjes Gerard & Ina… pa en ma van de bruid”

Jan en Marleen

“ Het kon haast geen toeval zijn; ik was vlak voor Kerst ten huwelijk gevraagd en enkele weken later kwam ik Fabienne tegen en vertelde zij dat ze als BABS werkt! Ik wist meteen dat ik haar wilde vragen om ook onze BABS te zijn. Zij kwam kwam op bezoek om ons ( beter) te leren kennen. Ze vroeg werkelijk van alles en schreef onze antwoorden op. Aan het eind kregen we huiswerk op: we moesten enkele vragen over elkaar beantwoorden, zonder dat de ander mee kon luisteren!

Een paar details heeft zij nog bij ons nagevraagd, ook vroeg zij voor de zekerheid hoe ze een emotioneel beladen onderwerp mocht benoemen. Fab heeft dit allemaal knap in elkaar gevlochten. Het was ook super leuk dat de kinderen een akte mochten ondertekenen! De ceremonie was zoals gehoopt: mooi, persoonlijk en met een vleugje humor!”.

Paul en Katrijn

“Met jouw warme persoonlijkheid wist je keer op keer de juiste snaar te raken, waardoor het een intiem samenzijn en een zeer persoonlijke ceremonie werd. Dankzij je organisatietalent en dankzij het feit dat je een uitstekende spreker bent, krijg je van ons een dikke tien.

Als ervaringsdeskundigen, aangezien we beiden al eens getrouwd waren, kunnen we zonder meer zeggen dat getrouwd worden door BABS Fab heel veel meerwaarde heeft. We wensen dat ieder verloofd stel toe.

Dank je, lieve Fabienne, voor alles!

Liefs, Paul en Katrijn Koster”

Ralph en Hanneke

De liefde is zo mooi. Ralph en Hanneke trouwden op hun droomlocatie: De Houtse Meer. Een prachtige dag een heerlijk stel.

Danny en Monique

“Mede dankzij jou een onvergetelijke dag. Je bent een fantastische BABS!”

Ferry en Rianne

Onze ervaring met Fabienne was zeer fijn en ontspannen. We vonden het beiden erg knap dat iemand in een zeer korte tijd zo n scherp beeld van ons beide wist te beschrijven. En dat met een vleugje humor gaf het bij ons een toevoeging voor ons huwelijk!

Ze is een erg warm en persoonlijk type die je al snel op je gemak stelt voor je eigen gevoelens en voor je partner en is daarbij ook zeer respectvol.

Ze maakte er bij ons een geweldige speech van …met een lach en een traan. Het was zo goed beschreven dat als ik het nu nog na lees het me nog steeds raakt……

Ze wist precies de juiste dingen eruit te pikken en in de juiste vorm te plaatsen, en was daarmee de echte kers op de taart …en meer.

Echt een TOP B.A.B.S!!

We gaan er een onvergetelijke dag van maken!

Laten we de grote dag gaan plannen!