Selecteer een pagina
Fabienne Huisman

Mijn referenties

“Ervaringen van bruidsparen waar ik trouwambtenaar mocht zijn”

Ivo & Malu

Wij hebben de beste babs gehad op ons trouwen van Nederland , de aandacht , de tijd en de voorbereiding was buitengewoon . De speech was geweldig met een lach en een traan , de mannier waarop hij opgebouwd was en de mannier waarop Fabienne hem bracht was in 1 woord fantastisch . Wij zouden ons geen betere babs kunnen voorstellen .

Bedankt Fabienne voor dat onvergetelijke moment .
Groeten Ivo en Malu .

De fotografe was Denise Motz

Danny & Linda

Lieve lieve geweldige Fabienne, Wauw Wauw Wauw! Wat was jij geweldig!! Je hele huwelijksvoltrekking was voor ons al een sprookje op zich!!! Wat een fantastisch samenkomend verhaal over ons en onze levens. Het had niet mooier en beter gekund 🙏🏻 Heel dankbaar dat je dit voor ons hebt willen doen! Dit vergeten wij NOOOOIT meer! Love You ❤

Xander en Cindy

“Wij zitten hier aan tafel, met uiteraard een mooi glas wijn en lekkere hapjes, terugdenkend aan “onze dag” (25/8)… Als je eens wist hoeveel mensen complimenten hebben gegeven over jou dan kon je nu niet meer zitten van al die veren in je kont 😂

Wat heb je onze woorden over elkaar, de woorden van onze vrienden, familie en kinderen prachtig verwoord in jouw speech. Tranen werden er gelaten maar vooral ook heel veel gelachen! Wij wisten natuurlijk al dat je een heel fijn persoon bent maar wat ben je toch goed in jouw werk, al moeten wij het eigenlijk jouw passie noemen want dat is waarom jij zo goed bent in wat je doet. Jij legt er zoveel gevoel in dat het niet anders kan dan dat het iets prachtigs is wat jij vertelt over de mensen die voor jouw zitten.

Ik hoop dat je dit nog heel lang mag blijven doen want jij maakt veel mensen gelukkig! Lieve Fab, jij hebt onze dag compleet gemaakt en daar zijn wij jou heel dankbaar voor!🥰 Heel veel dikke knuffels en kussen voor jou! Xander en Cindy‎”

Dian en Mark

“Lieve Babs Fab

Wat waren wij blij met jou als Babs.

We hadden eerst een kennismakingsgesprek bij het houtste meer en vanaf moment 1 voelde het goed en vertrouwd en wisten we het zeker wij willen jou als Babs.

Je bent lief, spontaan, zorgzaam, vriendelijk, warm, oprecht, enthousiast en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Je bent echt een fantastisch mens en erg goed in je werk.

Je gaat 100 procent voor de perfecte speech, de speech die bij ons past en die ons het beste beschrijft.

Onze testluisteraars hebben de ervaring met jou als erg prettig ervaren.

Je luistert naar hun meningen en adviezen en doet hier ook oprecht iets mee, dit hebben we ook gehoord in de speech.

De ouders van Mark zijn er helaas niet meer maar je hebt hun op een erg mooie en bijzondere manier verwerkt in de speech, hierop hebben we wel een klein traantje gelaten.

Lieve Babs Fab, bedankt voor alles voor jouw fantastische bijdrage op onze onvergetelijke dag.

Liefs Dian en Mark.”

Ruben & Lindsay

“Lieve Fab,

Wat zijn we dankbaar dat mede dankzij jou wij de perfecte dag hebben mogen beleven. De manier waarop jij ons leven in woorden hebt gevangen was een mooi combinatie van liefde, emotie, vriendschappen en humor. Door jouw voorbereidingen met ons en onze vrienden en familie hebben we mogen genieten van een ontroerend mooie speech. De reacties die wij later kregen waren zeer lovend en ik denk dat je er zo maar een aantal bruiloften bij krijgt de komende jaren 😉

Liefs,‎”

Edgar & Willemijn

“Ha lieve Fab,

Jullie gaan trouwen! Wat leuk! En je zoekt een Babs? Zoek niet verder. Echt niet. Fabienne heeft het vermogen om verschillende verhaallijnen samen te brengen tot een prachtig persoonlijk verhaal. Jullie verhaal!

Wij wisten; als we ooit gaan trouwen, dan zouden we heel graag willen dat Fabienne dat zou doen. En zo geschiedde! In gesprekken en huiswerk kreeg ze een beeld van ons verhaal. Later konden de testuisteraars het beeld van ons completer maken.

Fabienne dacht aan alles waar wij zelf nog niet bij hadden stilgestaan. Denk aan de binnenkomst op de trouw locatie – waar staan de gasten? Of de muziek tijdens de aankomst. Ze is zelfs met ons meegegaan om de trouw locatie te bekijken, zo konden we samen afstemmen. Heel fijn!

Ze heeft van onze woorden, haar interpretatie en de input van de testluisteraars ons verhaal gemaakt. Het was spot- on! Scherp, humoristisch, liefdevol, persoonlijk en zo mooi. Er werd gelachen en er werden stiekeme traantjes weggepinkt. Wij zijn ontzettend blij dat Fabienne deze rol had op onze trouwdag. Dankbaar voor dit mooie moment in ons leven!

Kus van ons! “

Bram & Jula

“Wauw! Sprakeloos over onze liefste Babs Fab! Ze wist al onze gasten en vooral ons, te ontroeren met haar prachtige pakkende en vooral passende woorden.

Te bijzonder dat ‘mijn juffie’ ook deze speciale rol in ons leven heeft kunnen verwezenlijken. En dat ze niet alleen mij, maar ook Bram mijn man en onze relatie heeft kunnen verwoorden zoals we echt zijn.

We ontvangen nog steeds alleen maar lof over haar. Fab is goud!‎”

Tessa & Maikel

“Fabs als Babs, een fantastische keuze

Voor diegene die dit leest; gefeliciteerd, je bent een huwelijk aan het plannen. Er komen een hoop vragen en zaken op je af waarvan je gaat dingen gaat denken als: ‘Waar heb ik dit aan verdiend?’ en ‘Gaat mijn partner nog een keer relaxt zijn met keuzes maken voor deze bruiloft?’ en de klassieker ‘Wanneer is het mijn beurt voor een mentale breakdown?’ Velen van deze perikelen en sores waar aanstaanden mee te goochelen hebben, zul je moeten overwinnen, geloof me, ik ben ook getrouwd.

Maar laat het mij je iets makkelijker maken: kies Fabienne als Babs. Deze lieve toga-rockende dame is zo goed met taal dat ze de moderne poëten doet schamen in hun onschuld en zij helpt je van A tot Z mee in het ondersteunen van de ceremonie. Ja, je krijgt wat huiswerk van haar en daar gaat ze ook nog eens om lopen vragen dat ze het op tijd terug krijgt omdat ze haar werk uiterst serieus neemt, maar wat wil je van een oud docente Nederlands. Maar dan tijdens de ceremonie komt ze met een speech die zo mooi is in inhoud, verwoording, maar ook in haar manier van overbrengen dat iedereen een goed potje gaat zitten janken.

Tijdens de receptie, als je jezelf volgiet omdat de stress van je afvalt en je alleen nog maar de huwelijksnacht hoeft te overleven, heeft iedereen het nog over de speech van Fabienne met de humor, zelfspot, liefde, persoonlijkheid, en hier en daar een kritische noot over dat ik altijd te laat ben wat dus helemaal niet waar is (kuch). Dikke chapeau voor Fabienne, een fantastische vrouw die wij voor altijd dankbaar zullen zijn voor ons belangrijkste moment van het leven.

Liefs, Tessa en Maikel”

Kim & Stefan

“Fabienne wat ben je een ontzettend fijn mens! Na ons eerste kennismakingsgesprek bij het Houtse Meer wisten we het gelijk, we willen heel graag dat jij ons gaat trouwen.

De gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd, ook bij ons thuis, waren heel erg fijn. We voelde ons heel erg op ons gemak, tijdens deze gesprekken hebben we hard gelachen maar ook een traan gelaten. Je was altijd goed bereikbaar en de testluister sessie werd door onze naasten als heel prettig ervaren!

De ceremonie was precies zoals we zelf graag zouden willen, mede doordat je zo goed naar ons hebt geluisterd en jezelf hebt vast gebeten in ons verhaal. We hebben over de ceremonie heel veel complimenten gekregen, het was echt ons verhaal wat je vertelde.

Mocht er ooit iemand een babs zoeken dan zullen we jouw zeker aanraden! Fabienne heel erg bedankt, jij hebt onze dag nog mooier gemaakt! ‎”

Stijn & Manon

“Wij trouwde in Tholen maar als Oosterhouts stel wilde wij toch echt een Oosterhoutse BABS.

We hebben jou eerder op een andere bruiloft mogen zien als BABS en tijdens het eerste gesprek thuis kwamen onze verwachtingen helemaal uit. Spontaan, gezellig, vrolijk en een echt Oosterhoutse BABS. We vertelde wie wij waren en kregen huiswerk mee. Het ingevulde huiswerk werd zeer goed bestudeerd en sommige stukken werden letterlijk geciteerd tijdens jouw verhaal.

De testluisteraars kregen enkele maanden vooraf jou verhaal al te horen. Daarna kunnen zij extra aanvullingen geven. Hierbij heb je op een hele mooie manier een herinnering aan mijn vader gegeven waarvan zelfs de fotograaf de emotie voelde.

Wij zijn ontzettend blij dat jij als trouwambtenaar bij onze mooiste dag aanwezig was.

Heel veel Lief(de)s,

Manon en Stijn”

Foto’s gemaakt door Koolen Photography

J & J

“Hey Babs Fabs,

Wat hebben we veel complimenten over je briljante speech ontvangen! Nogmaals veel dank voor het mede mogelijke maken van onze prachtige ceremonie. 

“Fabienne heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te leren kennen en dat is heel goed gelukt. Wat een leuk mens ben je, door jouw speech was onze ceremonie heel mooi persoonlijk en met warmte gevuld.”

 Sandra & Jeannine

“Wat een mens, wat een Babs! Nadat Fabienne bij ons thuis met ons een kennismakingsgesprek heeft gehad, wisten wij meteen dat wij wilden dat deze vrouw ons zou gaan trouwen. Fabienne heeft een open en liefdevol karakter waarbij zij veel humor heeft.

Middels haar huiswerkopdracht aan ons en het verdiepingsgesprek, heeft zij ons op zo’n mooie manier getrouwd. Haar toespraak liet nogmaals zien hoe goed zij naar ons had geluisterd en naar ons had gekeken. Echt alles zat erin! Tussendoor was zij bij vragen goed bereikbaar. Voor, tijdens en na de ceremonie had zij alles goed geregeld waardoor alles heel fijn is verlopen.

Wij zouden, al was het alleen maar om alles weer mee te mogen maken, nog een keer door Fabienne getrouwd willen worden. Dank je wel! “

Foto’s gemaakt door Babet Trommelen liefdemoetjevieren

Bas & Nicole

“Lieve Fab! 

Wat heb jij het onwijs mooi gedaan! Wij hebben zo ontzettend genoten.
We hebben heel veel complimenten gekregen over jou! 
Iedereen was enthousiast!

Heel erg bedankt voor jou bijdrage aan deze mooie dag!

Dikke kus
Bas & Nicole”

Foto’s gemaakt door Fix Fotografie

Mike & Annemarie

“Er was geen twijfel, we wisten het allebei: als we trouwen, trouwt Fab ons! En zo geschiedde… Fabiënne, je bent niet alleen ontzettend lief en gezellig maar ook nog eens enórm goed in wat je doet. Het was geen speech die je gaf, geen toespraak, geen lezing, maar je vertelde een verhaal. Ons verhaal. En hoe! We hebben gelachen, maar ook tranen gelaten. Je verwoord alles zo goed, zo herkenbaar en je vertelt het oprecht, liefdevol en met een fijne dosis humor.

Onze gesprekken van tevoren hebben we niet ervaren als iets dat ‘moest’, we hebben gewoon gezellig zitten kletsen met een biertje en een wijntje erbij. En wat geweldig dat je eerst je verhaal aan een door ons gekozen ‘testpubliek’ laat horen die op hun beurt ook weer inbreng hebben, want anderen vertellen vaak toch ook weer iets wat je zelf niet vertelt!
Daarnaast betrok je onze kinderen er ook bij, zoals ze dat zelf wilden; alles was goed. Een speciale trouwakte die de kinderen mochten tekenen maakte het helemaal compleet.

Dankjewel Fab, voor jouw fantastische bijdrage op onze onvergetelijke dag! “

Bas & Sjanie

“De speech van Fab heeft onze dag echt compleet gemaakt. Wat was het mooi, een lach, een traan, nog een lach en nog een traan. De speech paste zo goed bij ons, onze daggasten dachten dat wij Fab al jaren kenden.

De kennismaking was al heel fijn. Niet zakelijk, geen kruisverhoor, niet moeilijk, maar gewoon gezellig kletsen.. en Fab vond het ook niet erg dat we daar een biertje bij dronken.

Ook leuk dat je haar met carnaval in haar café tegen komt wat dan weer een extra toevoeging voor de speech heeft opgeleverd. Ze gaf soms een tipje van de sluier weg, maar zei vooral niks teveel ondanks dat we erg nieuwsgierig waren.

Fab is grappig, lief, vriendelijk en oprecht. Ze luistert naar je, leert je kennen en schrijft de mooiste speech om je mooiste dag perfect te maken.

Nogmaals bedankt Fab!”

Josien en Rik

“Lieve Fabienne,
Toeval bestaat niet. Ik zat op sportschool SMTC en daar kwamen we elkaar tegen. Jij vertelde in een van onze gesprekken, dat je buiten jouw reguliere baan, als hobby ,in jouw vrije tijd BABS was Dat vertelde jij met zo veel enthousiasme. Dus toen wij besloten te gaan trouwen, ging onze gedachte gelijk naar jou uit.

Dat was een heel goede keus. Bij de voorbesprekingen klikte het al gelijk. Wij waren niet zomaar een stel, maar twee mensen, die op onze leeftijd een heel bewuste keuze hadden gemaakt.

Het huiswerk dat jij ons gaf, heeft deze beslissing zeker een extra dimensie gegeven.

De huwelijksceremonie en jouw liefdevolle toespraak hebben bijgedragen aan een hele mooie huwelijksdag. Je bent een ware woordkunstenaar, met zowel humor als een serieuze toon.

Dank je wel lieve Fabienne voor jouw bijdrage aan onze huwelijksdag.

Liefs

Josien en Rik”

Inge & Rico

“De eerste ontmoeting met Fabiënne bij ons thuis was heel leuk en gezellig. We wisten meteen dat zij onze trouwambtenaar moest worden. Ondanks dat ze zoveel mogelijk over ons te weten wilde komen voelde het nooit aan als een kruisverhoor.

De gesprekken verliepen soepel en de verhalen konden uitbundig worden verteld. Ook het huiswerk dat individueel gemaakt moest worden gaf een leuke draai aan het geheel. We hadden onze ouders en beste vrienden gevraagd om testpubliek te zijn voor de eerste versie van de speech. Wij waren daar uiteraard niet bij, maar aan de reacties na afloop te zien was het een schot in de roos. Hier en daar nog wat aanpassingen en toevoegingen en daar was de speech voor onze bruiloft.

Met haar geweldige speech heeft deze fantastische BABS onze bruiloft een gouden randje gegeven. De speech zat vol met lieve en vermakelijke verhalen, grappige anekdotes, en allerlei leuke feitjes. Een speech met een lach en een traan van deze lieve vrouw leverde veel complimenten op van onze gasten: “als ik ga trouwen wil ik Fabiënne ook als trouwambtenaar!”.”

Jurgen en Marleen Smits

“Lieve Fab,

Tijdens onze eerste kennismaking was er een enorme klik en wij wisten het zeker, wij wilden jou als onze BABS.

Toen wij jou vertelde dat we een feest wilde geven omdat we 25 jaar samen zijn, maar dat we hier een andere draai aan wilde geven door in het huwelijk treden was je gelijk enthousiast.
We spraken af bij jou thuis want we mochten natuurlijk niet met zijn drieën gezien worden in Oosterhout, alles moest in het grootste geheim.

Je hebt de tijd voor ons genomen, meegedacht en we hebben veel gelachen tijdens onze gesprekken.

Op de avond van 21 mei moest het allemaal gebeuren en wat was dit geweldig.
Wat was de verbazing groot toen je binnen kwam lopen en duidelijk werd dat er een huwelijk plaats zou vinden.
Jij nam het woord en dit was het begin van een geweldige avond, een ceremonie met jouw enthousiasme, humor en zo mooi omschreven wie wij zijn.

We hebben van je genoten van begin tot eind, je bent een TOPPER !

Bedankt voor alles.

Liefs Jurgen, Marleen, Laura en Lotte Smits

Victor en Masha

“Lieve Fab,

Lief, oprecht, betrokken, enthousiast, mensen doorgronden, mooi mens, warm, allemaal woorden die in ons opkomen als wij aan jou denken.

Toen wij jou voor het eerst zagen spreken wisten wij het: Babs Fab gaat ons trouwen. Enorm blij waren wij dan ook dat jij dit wilde doen. Je bent er vanaf onze eerste ontmoeting 100% voor gegaan en na 10 minuten had jij precies door hoe en wie wij zijn en hoe wij met elkaar en onze vrienden en familie omgaan. Op onze grote dag bij de Molen heb jij dit alles in een schitterende speech verwerkt waarmee je iedereen wist te raken!

Wij onze families en ook echt álle vrienden hebben genoten, met veel humor en nuchterheid heb je ons verhaal geweldig verteld.

Liefs,
Victor en Masha”

Tim en Joannie

“Lieve Fab,

Dat jij onze BABS was op onze bruiloft, was een droom die werkelijkheid is geworden.
Onze eerste kennismaking vond 16 jaar geleden plaats, toen jij onze docente Nederlands in de brugklas was. Wie had toen gedacht dat we nog zo’n mooie dag met elkaar mochten delen.

De voorbereidingen waren enorm gezellig, ieder bezoek, telefoontje en appje. Jouw mensenkennis, warme karakter, aandacht voor detail en humor hebben ons een lach en een traan bezorgd. Niet alleen bij ons, maar ook bij al onze gasten. Jij was de perfecte BABS voor ons.

Dankjewel, Tante Fab.

Liefs,
Tim en Joannie”

Leuk artikel in BN De Stem
https://www.bndestem.nl/breda/op-school-zagen-ze-elkaar-nog-niet-staan-nu-keren-joannie-en-tim-er-terug-op-hun-trouwdag~a5062a51/

Patty en Mitchell

“Lieve fab,

Wat was je een waardevolle toevoeging op onze bruiloft. Jouw speech heeft iedereen, maar vooral ons enorm geraakt. Het was raak! Het was liefdevol! Liefdevol is precies hoe wij met elkaar en de mensen om ons heen om willen gaan en het is mooi om dat in een speech terug te horen.

Vanaf onze aanvraag bij de Stapmolen voelden wij gelijk een klik tijdens een kort gesprekje. Dit vertrouwde gevoel hebben wij ook tijdens het keukentafelgesprek ervaren. Je nam de tijd voor ons. Tijd, nog z’ on belangrijk woord in onze relatie. Die tijd hebben we zeker na de bruiloft voor elkaar genomen. Luisteren naar wat BabsFab zeg😉

Onze dag was mede dankzij jou en jouw speech helemaal fantastisch.

Lieve groet,

Patty & Mitchell”

Cherilyn en Lemmy

“Onze ervaring omtrent Fabienne is enorm fijn! Ze is echt een toevoeging geweest voor ons huwelijk! De omgang met haar wat betreft de voorbereidingen is zo warm en gezellig, dat je makkelijk jezelf durft open te stellen om te kunnen vertellen over je eigen gevoelens voor je partner.

Ze is liefdevol en heel respectvol met ons omgegaan. Ze weet goed de dingen die jij vertelt om te zetten naar een geweldige speech! Jijzelf kan niet altijd even goed je gevoel omschrijven, zij kan dit dan heel goed voor jou!

Ze wist precies de juiste dingen eruit te pikken, waardoor de gelukstraantjes bij ons naar boven kwamen. Ze is hip, leuk, gezellig en een fantastische verschijning!

Ofwel een TOP B.A.B.S!!

Groetjes Cherilyn en Lemmy

Eric en Jolanda

“Lieve Babs Fab,

Wat ben jij een geweldige Babs, de voorbereiding en de tijd die je ervoor neemt om het helemaal te laten kloppen zijn buitengewoon.

Het is zo duidelijk dat je dit vanuit je hart doet. Dat hebben wij gemerkt tijdens onze huwelijksvoltrekking.
Bedankt voor je warme, liefdevolle, humorvolle en oprechte speech.

Liefs Eric en Jo

Dennie en Wanda

Het was april 2017, achterin het keukentje van Café De Stapmolen in Oosterhout, jouw café samen met Rob Mutsaers, waar wij jou de vraag stelde ‘Wil jij ‘onze’ Babs zijn op 30 december 2017′?’ Best spannend wanneer je dat aan een heel goede vriendin vraagt. Wil ze het wel? Voelt ze zich niet verplicht?

Het bleek een schot in de roos te zijn! Een ‘job’ op jouw lijf geschreven want wat heb jij, Fabienne, het voortreffelijk gedaan. Woorden die het beste omschrijven hoe jij deze rol hebt vervuld : pakkend, verrassend, persoonlijk, vol overgave, en niet te vergeten met humor. Niemand anders zou het voor ons beter hebben kunnen doen. Ook onze kinderen heb jij treffend en liefdevol betrokken bij onze ceremonie.

Met jouw zorgvuldigheid en enorme inlevingsvermogen was het een ceremonie om nooit te vergeten.

Liefs Dennie, Wanda, Fay & Noor Antheunisse

Joris en Marielle

“He lieve Fab!

Wat hebben wij ontzettend genoten van jouw mooie tekst. Echt wat heb je het ontzettend mooi gedaan. Ook echt iedereen die erbij was vond dat je het zo leuk en mooi deed!!
Wij vinden het eigenlijk super jammer dat we je niet meer zullen zien. Maar zijn je zo ontzettend dankbaar😘

heel veel liefs van Joris en Mariëlle 😘😘😘”

Mike & Mariëlle

“Wat een top ambtenaar hebben Mike & Mariëlle gehad op hun huwelijksdag op 14 juli 2018.

Als daar sterren voor stonden, kreeg jij er tien.

Je bent mooi, lief, intelligent, spontaan en vooral een top ambtenaar. Wat hebben wij : Gerard en ik, genoten van je toespraak! Je zit in ons hart.

Lieve groetjes Gerard & Ina… pa en ma van de bruid”

Jan en Marleen

“ Het kon haast geen toeval zijn; ik was vlak voor Kerst ten huwelijk gevraagd en enkele weken later kwam ik Fabienne tegen en vertelde zij dat ze als BABS werkt! Ik wist meteen dat ik haar wilde vragen om ook onze BABS te zijn. Zij kwam kwam op bezoek om ons ( beter) te leren kennen. Ze vroeg werkelijk van alles en schreef onze antwoorden op. Aan het eind kregen we huiswerk op: we moesten enkele vragen over elkaar beantwoorden, zonder dat de ander mee kon luisteren!

Een paar details heeft zij nog bij ons nagevraagd, ook vroeg zij voor de zekerheid hoe ze een emotioneel beladen onderwerp mocht benoemen. Fab heeft dit allemaal knap in elkaar gevlochten. Het was ook super leuk dat de kinderen een akte mochten ondertekenen! De ceremonie was zoals gehoopt: mooi, persoonlijk en met een vleugje humor!”.

Paul en Katrijn

“Met jouw warme persoonlijkheid wist je keer op keer de juiste snaar te raken, waardoor het een intiem samenzijn en een zeer persoonlijke ceremonie werd. Dankzij je organisatietalent en dankzij het feit dat je een uitstekende spreker bent, krijg je van ons een dikke tien.

Als ervaringsdeskundigen, aangezien we beiden al eens getrouwd waren, kunnen we zonder meer zeggen dat getrouwd worden door BABS Fab heel veel meerwaarde heeft. We wensen dat ieder verloofd stel toe.

Dank je, lieve Fabienne, voor alles!

Liefs, Paul en Katrijn Koster”

Ralph en Hanneke

De liefde is zo mooi. Ralph en Hanneke trouwden op hun droomlocatie: De Houtse Meer. Een prachtige dag een heerlijk stel.

Ferry en Rianne

Onze ervaring met Fabienne was zeer fijn en ontspannen. We vonden het beiden erg knap dat iemand in een zeer korte tijd zo n scherp beeld van ons beide wist te beschrijven. En dat met een vleugje humor gaf het bij ons een toevoeging voor ons huwelijk!

Ze is een erg warm en persoonlijk type die je al snel op je gemak stelt voor je eigen gevoelens en voor je partner en is daarbij ook zeer respectvol.

Ze maakte er bij ons een geweldige speech van …met een lach en een traan. Het was zo goed beschreven dat als ik het nu nog na lees het me nog steeds raakt……

Ze wist precies de juiste dingen eruit te pikken en in de juiste vorm te plaatsen, en was daarmee de echte kers op de taart …en meer.

Echt een TOP B.A.B.S!!

We gaan er een onvergetelijke dag van maken!

Laten we de grote dag gaan plannen!